Cautare

8352 de rezultate pentru "accidente rutiere 2010 cluj marasti31 august morti si raniti" (6.89 secunde)
La data de 11 august 2010, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 23 Politie l-au identificat si depistat pe F.
Principalele agentii de presa internationale au relatat despre protestele desfasurate marti seara la Bucuresti, notand ca mii de oameni cer demisia premierului Victor Ponta, a vicepremierului Gabriel Oprea si a primarului Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, dupa incendiul soldat cu 32 de morti.
Este vorba de "Adevarul" ,"Evenimentul Zilei", "Curierul National", "Jurnalul National", "Romania Libera" si "Puterea".Toate acestea, cu exceptia cotidianului "Puterea", pentru care Biroul Roman de Audit al Tirajelor (BRAT) nu are date, au realizat in primele 3 luni ale acestui an vanzari totale de aproximativ 10 milioane de exemplare, fata de 17,9 milioane de exemplare in perioada similara a anului trecut.
Atat economia mondiala cat si economia Romaniei vor inregistra o crestere in prima parte a lui 2010, pentru ca in ultima jumatate a anului economia sa-si reia scaderea, se arata in raportul "Outlook 2010: Anul Reflatiei" realizat de Saxo Bank, banca specializata in investitii si tranzactionari online.
Mai mult de jumatate (63%) dintre romani se pregatesc pentru o eventuala reducere a veniturilor in 2010, iar 45% nu si-au planificat bugetul si nici nu intentioneaza, pentru ca nu stiu ce ar putea sa aduca anul 2010, releva un studiu realizat de Aviva.
Fiscul si Vama sustin ca mediul de afaceri da semnale de redresare a activitatii economice Economia doljeana da semne timide de revenire. Acest lucru este evidentiat in incasarile catre bugetul consolidat al statului, dar reiese si din intensificarea activitatilor de import si export a companiilor doljene.
Evenimentul rutier a avut loc dupa ce unul dintre soferi nu a adaptat viteza la carosabilul umed si a intrat pe contrasens, lovind un autoturism care circula regulamentar.
Avem reactii diferite fata de moarte, in functie si de situatii, atitudinile noastre putand avea diverse consecinte. ... Nu putem concepe cum ar fi sa fim cu adevarat morti, inexistenti, fara a putea, spre exemplu, gandi sau vedea.
"Pot promova social-democratia si in alt partid"'. Este vorba despre partidul gestant al generalului Gabriel Oprea, care i-a dat o comanda si Dancu o executa.
La data de 07 august 2010, in jurul orei 14.20, L.
Fiind vorba de asigurarea obligatorie, o polita cunoscuta si pentru faptul ca de multe ori nu acopera costul daunelor, doljenii o cauta pe cea mai ieftina. ... Atentie, sunt tarife standard, caci si acestea se modifica dupa criterii precum varsta sau istoricul incidentelor rutiere, dupa cum stabileste fiecare asigurator.
Constantin Brancusi dinspre bulevardul Nicolae Grigorescu catre bulevardul Lucretiu Patrascanu, iar cand a ajuns la trecerea pentru pietoni din apropierea intersectiei cu aleea Sibiana, a surprins si accidentat grav pe M.
Din accident a rezultat ranirea grava a conducatorului moto, care a ramas internat la spital si ranirea usoara a pasagerei de pe motocicleta, N. ... Conducatorii auto si moto au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind zero.
La data de 27 martie 2011, in jurul orei 11:00, agenti de politie din cadrul Brigazii Rutiere, l-au depistat pe Sos. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 18.12.2011, in jurul orei 01.00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Sos. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Incepind de luni si pina duminica nu a existat zi in care sa nu se vorbeasca despre accidente de circulatie. Este pentru a doua oara cind scriu despre soferi inconstienti, strazi pe care nu se poate merge si accidente cu multi morti si raniti.
Rutele ocolitoare sunt DN 1A, Brasov - Sacele - Cheia - Valenii de Munte - Ploiesti, si DN73.
La data de 24 iulie 2010, in jurul orei 12:00, N. ... Teiul Doamnei a surprins si accidentat grav pe S. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Penale sector 2 din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 27 iulie 2010, in jurul orei 11.00, A. ... Cand a ajuns in dreptul unui imobil, a surprins si accidentat grav pe E. ISABELA de 70 de ani din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.
Familiile minerilor morti in tragedia de la mina Uricani vor fi ajutate cu bani de catre Guvern, dar vor fi sprijinite sa-si gaseasca si un loc de munca, daca au nevoie. Asta au anuntat duminica ministrul Economiei, Ion Ariton, si ministrul Muncii, Ioan Nelu Botis.
google-analytics.com